Alatura-te retelei noastre de incredere

Alatura-te retelei noastre de incredere.

500+ clinici si cabinete stomatologice folosesc in practica zilnica produsele de inalta calitate recomandate de Invictus Medical

+40 751 794 106
Despre Noi
Invictus Medical este importator si distribuitor in Romania. In portofoliul nostru regasiti produse dedicate stomatologiei, implantologie si chirurgie O.M.F . Echipa noastra este tanara si ambitioasa, reusind sa ofere medicilor cu care colaboreaza increderea ca utilizeaza in clinicile si cabinetele personale produse de top, la preturi competitive.
Promptitudine

Deservim in timpi optimi necesitatile dvs. pentru ca intelegem cat de important este pentru cabinetele de stomatologie sa ofere cele mai inalte servicii clientilor, la randul lor.

Flexibilitate

Punem la dispozitia clientilor nostri mostre, cataloage si informatii suplimentare legate de produsele comercializate, avand posibilitatea de a oferi solutii personalizate.

Calitatea

Toata activitatea pe care o desfasuram pune in prim plan calitatea materialelor de fabricatie, a produselor finite si nu in ultmul rand, a serviciilor de consultanta pe care le oferim.

Invictus Medical Health partenerul de incredere al profesionistilor!

CALITATE 100%

Categorii de produse

Garantam calitatea produselor si tratam cu seriozitate solicitarile clientilor nostri! Suna Acum! +40 751 794 106

Ce spun clientii nostri

Testimoniale
Sunt extrem de multumita de colaborarea cu Invictus Medical. Calitatea produselor, rapiditatea livrarii si informatiile oferite fac din Invictus un partener de nadejde. Recomand!
Dr. Bruma Mihaela

MEDIC STOMATOLOG , SPECIALIST CHIRURGIE OMF

Produse de foarte buna calitate, preturi exceptionale, promptitudine in livrari. Ne tin in permanenta conectati cu noile produse din portofoliu. Felicitari echipei invictus Medical.
Dr. Glaman Monica Mihaela

MEDIC STOMATOLOG, COMPETENTA IN IMPLANTOLOGIE, LASER TERAPIE

Lucrez cu Invictus de ceva vreme si sunt foarte multumit de colaborarea cu ei. Petru este intotdeauna la timp uneori prea punctual si isi respecta toate promisiunile. Folosesc marea majoritate a produselor si sunt extrem de multumit de calitatea si diversitatea acestora.
DR. Stefan Dumitrescu

MEDIC STOMATOLOG, COMPETENTA IN IMPLANTOLOGIE

Mereu produse de calitate, seriozitate maxima. Sunt indragostit de decolatoarele de la Kohler.
DR. Sleiman Mourtada

MEDIC STOMATOLOG, SPECIALIST CHIRURGIE OMF

Un sistem adaptabil in orice situatie, cu conceptii moderne si dimensiuni pe care altfel cu greu le gasesti. Atat implantul Rapid, cat si Narrow sunt foarte active si pot da posibilitatea medicului sa satisfaca cerintele pacientilor de a avea ceea ce isi doresc, chiar mai devreme si mai sigur decat se impune.
DR. Alexandru Midvichi

MEDIC STOMATOLOG, COMPETENTA IN IMPLANTOLOGIE

Am achizitionat foarte multe produse si sunt incatat de alegerea facuta. Sunt bine pregatiti, raspund la intrebarile pe care le am. O echipa foarte dinamica. Felicitari lor!
DR. Bogdan Rogozea

MEDIC STOMATOLOG COMPETENTA IN IMPLANTOLOGIE, LASER TERAPIE

Formular de contact
Un reprezentant Invictus Medical Health va reveni catre dvs. in cel mai scurt timp. Alternativ, pentru detalii suplimentare legate de produsele pe care le importam, sau pentru servicii de consultanta specializata, ne puteti contacta oricand pe e-mail sau la telefon.

+40 751 794 106 office@invictusmedical.ro


Sunt de acord sa fiu contactat strict in scopuri comerciale privind produsele dedicate stomatologiei, implantologiei si chirurgiei O.M.F de catre Invictus Medical.